Staňte se našimi fanoušky na:

Vařené hovězí s koprovou omáčkou

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hovězí maso uvaříme v osolené vodě se zeleninou,vývar použijeme na polévku.Mouku osmahneme na tuku,zalijeme mlékem a za stálého míchání povaříme dohladka.Pak vlijeme smetanu,promíchámemdochutíme citronovou šťávou,osladíme a přidáme nadrobno posekaný kopr.Před podáváním omáčku zjemníme máslem.Maso nakrájíme na porce,vložíme do omáčky a prohřejeme.Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!