Staňte se našimi fanoušky na:

Vaření raci na pivě

Autor receptu: kla4 (177 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny raky řádně vypereme a vložíme je do prudce vařící osolené vody s kmínem, máslem, pivem a vaříme je 10 až 15 minut. Podlijeme je trochu polévkou, ve které se vařili a podáváme na stůl. Dobrou chuť :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |15. července 2013
zajímavé Odpovědět
sarka.tuslova |13. května 2013
Raci mají úžasnou chuť :) Odpovědět
zajdixs |12. května 2013
tak to jsem ještě nikdy nejedla :) Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
mamina1985 |8. května 2013
ukládám Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
simm |8. května 2013
Zní to zajímavě. :-) Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!