Staňte se našimi fanoušky na:

Večeře 21 sv. - Řízky s ananasem a salátem

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky naklepeme, podélně nařízneme a do kapsy vetřeme dijonskou hořčici. Okapaný ananas a sýr nakrájíme na kostičky, promícháme a naplníme kapsy. Sepneme párátky, osolíme a opepříme, nakonec obalíme v trojobalu (mouka, osolená rozšlehaná vejce, strouhanka). Řízky osmažíme na oleji z obou stran a necháme okapat na papírové utěrce. Na talíři ozdobíme bylinkami a citronem. SALÁT Pitahayu podélně překrojíme a zbavíme růžové slupky. Pokrájíme na kousky a dáme do misky, z manga nejdřív odřežeme boční části, dužinu v nich rozkrájíme podélně i příčně. Vybereme lžičkou a pak z manga oloupeme slupku, která zůstala na kostičkách a pokrájíme na kousky. K pitahayi přidáme mango, mátové lístky a citronovou šťávu, promícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!