Řízky naklepeme, podélně nařízneme a do kapsy vetřeme dijonskou hořčici. Okapaný ananas a sýr nakrájíme na kostičky, promícháme a naplníme kapsy. Sepneme párátky, osolíme a opepříme, nakonec obalíme v trojobalu (mouka, osolená rozšlehaná vejce, strouhanka). Řízky osmažíme na oleji z obou stran a necháme okapat na papírové utěrce. Na talíři ozdobíme bylinkami a citronem. SALÁT Pitahayu podélně překrojíme a zbavíme růžové slupky. Pokrájíme na kousky a dáme do misky, z manga nejdřív odřežeme boční části, dužinu v nich rozkrájíme podélně i příčně. Vybereme lžičkou a pak z manga oloupeme slupku, která zůstala na kostičkách a pokrájíme na kousky. K pitahayi přidáme mango, mátové lístky a citronovou šťávu, promícháme.