Staňte se našimi fanoušky na:

Večeře 47 - Salát s grilovanou zeleninou

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dressing rozmíchejte se 6 lžícemi vody, přidejte cukr, lžíci octa a oleje. Zeleninu nakrájejte na plátky a ty překrojte na půlky. Jen žampiony rozkrojte na čtrtky a pak všechno promíchejte v jedné míse. V širokém kastrolu rozehřejte tuk a pak do něj dejte zeleninu s rozmarýnem, opečte dozlatova. Nakonec zalijte balsamicem a nechte odpařit. Opečenou zeleninu dejte do mísy, zalijte dressingem a nechte vychladnout. Nakonec nasypte krutony z česnekové bagety.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!