Staňte se našimi fanoušky na:

Vejce s máslovým krémem a kaviárem

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce uvařit na tvrdo, zchladit, oloupat a podélně překrojit na poloviny. Změklé máslo vyšlehat se špetkou soli a troškou citrónové šťávy. Pomocí cukrářského sáčku ozdobně nastříkat máslo podél obvodu každé půlky vejce a do středu dát kopeček kaviáru. Přizdobit kouskem plátku citrónu, proužkem kapie a petrželkou. Místo másla lze použít i kupovanou pastu z tuňáka nebo lososa v tubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucie.ruliskova |22. března 2013
vyzkoušíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!