Staňte se našimi fanoušky na:

Vejce v hnízdě

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Částečně zmraženou roštěnku nakrájíme na velmi tenké lístky velikosti 2x3 centimetry. Posypeme solí, glutasolem, cukrem, utřeným česnekem, promneme, obalíme v mouce a prudce opečeme, aby bylo maso růžové.Na talíře dáme maso, uděláme důlek a do něj vložíme půlku vejce žloutkem navrch. Z jedné strany obkládáme okapanou mrkví, z druhé strany okapaným celerem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!