Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční boršč

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijeme 2 litry vody, přidáme klobásu nakrájenou na kolečka nebo zbytky nakrájeného masa., dále bobkový list, nové koření a vegetu. Necháme projít varem, přilejeme pivo a polévku zahustíme moukou smíchanou s několika lžícemi vody a smetany a uvedeme do varu. Uvařenou polévku dochutíme křenem, pepřem a prolisovaným česnekem. Do každého talíře dáme 1/2 uvařeného vejce a zalijeme borščem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |20. května 2014
S pivem a klobásou, ale za to bez červené řepy. Taky to asi nebude zrovna pravý boršč. Odpovědět
Hana S |20. května 2014
novinka :-) Odpovědět
Hana S |20. května 2014
pro mě Odpovědět
Hana S |20. května 2014
to je Odpovědět
Hana S |20. května 2014
s pivem Odpovědět
Hana S |20. května 2014
boršč Odpovědět
Hana S |20. května 2014
asi dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!