Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční jehněčí koleno

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • podle potřeby olej
  • a pepř, podle potřeby sůl
  • podle chuti rozmarýn
  • 2 kolena, asi 800 g jehněčí
  • utřený, 2 stroužky česnek

Pracovní postup:

Jehněčí kolena naložte do marinády z oleje, česneku, soli, pepře a rozmarýnu. Nechte aspoň 2 hodiny marinovat, pak je přiklopte a pečte na 200°C aspoň hodinu. Odklopte snižte teplotu na 180°C a pečte další hodinu. Vhodná příloha jsou vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!