Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční - nádivka

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny druhy masa uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Rohlíky nakrájíme také na kostičky, zalijeme je vejci rozšlehanými se šesti decilitry vývaru z masa se solí a kořením a necháme chvíli prosáknout, přitom je dvakrát lehce promícháme. Maso, rohlíky, usekanou pažitku (petrželku, kopřivy) a 4 lžíce oleje lehce promícháme a směs urovnáme do vymaštěného, strouhankou vysypaného pekáče. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

RadimP |30. dubna 2013
Nejlepší je studená Odpovědět
Anna1960 |31. března 2013
taky dělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!