Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční nádivka z trojího masa

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Každý druh masa uvařit zvlášť a pokrájet na kostičky. Rohlíky nakrájet na kostičky a zvlhčit vývarem, přidat maso, opažitku i kopřivy. Osolit, opepřit, lehce promíchat a zalít mlékem rozkvedlaným s vejci. Směs dát do vymazané formy (ve tvaru srdce nebo velikonoční motiv) a péct zvolna na 160°C dorůžova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

psalena|12. dubna 2014
Nádherná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!