Jahodové věnečky
100
18
24
Do vodní lázně dáme vodu, špetku soli, hladkou mouku a tuk. Odpalujeme těsto, stálým mícháním až se na vařečku nelepí těsto. Odstavíme a necháme vychladnout, dále zašleháváme postupně vejce. Těsto dáme do zdobícího sáčku, na plech dáme pečicí papír a sáčkem tvoříme malé věnečky. V troubě sušíme cca 25 minut při teplotě 230 stupňů. Po upečení necháme vychladnout a rozkrojíme, plníme krémem. Věnečky nakonec pocukrujeme a podáváme Krém: do věnečků- mléko svaříme, přidáme vanilkový pudink, cukr, vanilkový cukr a polohrubou mouku. Uvaříme kaši, necháme vychladnout, vyšleháme máslo a postupně zašleháváme připravenou kaši. Tímto krémem plníme věnečky.