Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová blanická roláda

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z masa rozkrojíme plát, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe plátky salámu, potřeme mletým masem promíchaným se syrovým vejcem, solí a pepřem, vložíme natvrdo uvařená vejce, plát svineme a převážeme nití.Pečeme na sádle za stálého podlévání vodou.Šťávu vyrestujeme, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, provaříme a přecedíme. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!