Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová husarská roláda

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vykostěný bůček rozřízneme na plát, rozklepeme, maso semeleme s cibulí, přidáme kmín, pepř, papriku, utřený česnek se solí, na kostičky nakrájený salám a promícháme.Směsí potřeme plát masa, zavineme, převážeme nití, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme doměkka.Část vypečeného sádla slijeme, šťávu vyrestujeme, zaprášíme moukou, osmahneme a povaříme.Přidáme vypečené sádlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |25. května 2013
Tohle je moje fotka a nedala jsem Vám souhlas, abyste jim používala, ihned ji smažte!!! Odpovědět
slava |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Jan |26. února 2013
vyzkouším, je to zajímavé Odpovědět
liza |8. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!