Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra - můj recept

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na části oleje zpěníme drobně pokrájenou cibuli a česnek, přidáme protlak (nebo kečup), vodu a worcester, krátce podusíme. Odblaněná játra nakrájíme na kousky a opečeme ze všech stran na oleji (můžeme nakrájet na plátky, jemně naklepat, na okrajích naříznout a opéct z obou stran). Zalijeme je připravenou směsí a krátce podusíme. Nakonec osolíme a podáváme s rýži nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |28. dubna 2015
Pěkný obrázek Odpovědět
Estrella |25. listopadu 2014
like Odpovědět
Polda |20. listopadu 2014
ukládám, vyzkouším Odpovědět
Lenny |19. listopadu 2014
játru zbožňuju Odpovědět
alena.bartunkova.180|19. listopadu 2014
vypadá to velice dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!