Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra na cibuli

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájená na kostky osmahneme na másle. Pak přidáme 1 cibuli nakrájenou na kolečka a dusíme. Když jsou játra měkká, přidáme zabijačkové koření a trochu kmínu.Škrobovou moučku a mouku rozmícháme ve 250 ml vody a vlijeme do jater. Aby směs nebyla příliš hustá, můžeme dolít vodou. Přidáme zbylou cibuli nakrájenou na kolečka a krátce povaříme. Osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |21. prosince 2012
Můj muž játra miluje, takže je dělám dost často. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!