Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra na slanině

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu si nakrájíme na kostičky a orestujeme v hrnci, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kousky nakrájená játra. Vše dohromady trochu orestujeme, přidáme sladkou papriku, chvilinku ještě orestujeme,ale máme hned připravenou vodu a zalejeme. Papriku restovat jen chvilinku, aby nám nezhořkla. Během dušení přidáme nadrobno nasekaný česnek. Nakonec zahustíme moukou, osolíme, dokořeníme každý dle své chuti a posypeme majoránkou a ještě chvilinku provaříme mouku. Podáváme s rýží, nebo knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |20. února 2013
játra máme rádi tak to zkusím Odpovědět
dajul |11. února 2013
máme rádi Odpovědět
betka |13. ledna 2013
máme rádi Odpovědět
liza |8. ledna 2013
dobrota Odpovědět
iva.hlouskova |7. ledna 2013
Jatýrka ty já mužu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!