Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra s bůčkem na sardeli

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra a vykostěný bůček nakrájíme na kostky a na sádle dusíme.Když jsou játra napůl měkká, přidáme žampiony, pastu, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dusíme, až se tuk oddělí od šťávy.Osolíme a dochutíme. Jako příkrm se nejlépe hodí brambůrky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|26. května 2013
Rád vyzkouším,játra a bůček samé dobré věci Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!