Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra s jablky

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky jater omyjeme, osušíme, odblaníme.cibuli nakrájíme na kolečka. Oloupaná jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na 8 plátků. Plátky jater obalíme v mouce, přebytečnou mouku setřeseme a játra necháme trochu zaschnout. Na pánvi rozpustíme polovinu dávky másla, opečeme na něm z obou stran jablka a vyndáme je z pánve.V tomtéž másle osmažíme cibulku a dohromady s jablky dáme do tepla. Ve zbylém másle na jiné pánvi opékáme plátky jater z obou stran 3-4 minuty. Po opečení je osolíme, opepříme a obložené jablky s cibulí naaranžujeme na nahřáté míse. Podáváme s bramborovou kaší a libovolným salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!