Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra s kmínem dušená

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme játra nakrájená na kousky a orestujeme. Zalejeme trochou vody ve které jsme rozpustili bujón, přidáme kmín a česnek a dusíme. Bůček nakrájíme na kostičky, orestujeme, přidáme k játře a společně dusíme do měkka. Během dušení doléváme vodou ve které máme rozpuštěný bujón. Po změknutí játry přilijeme zbytek bujónu, přidáme majoránku, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, dochutíme, dosolíme a krátce povaříme. Podle toho kolik chceme mít omáčky přidáme vody. Podáváme s rýží, těstovinami, knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |3. srpna 2013
skvělé Odpovědět
olma |15. června 2013
máme rádi 1* Odpovědět
betka |13. ledna 2013
vyzkouším, vypadá to dobře Odpovědět
BedřichD|5. řijna 2013
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!