Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra s vínem a česnekem

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra dobře opláchneme a osušíme. Nakrájíme na nudličky. Škrobovou moučku promícháme se zázvorem, olejem a vínem na jemnou kašičku. Nalijeme ji na pokrájená játra a necháme 2 až 3 hodiny marinovat. Potom játra z marinády vyjmeme, vložíme je do rozpáleného tuku a za stálého míchání opečeme. Do šťávy z opékání přidáme marinádu, rozetřený česnek, nakrájenou cibuli s natí, sójovou omáčku, ocet, cukr, zalijeme vývarem, osolíme, promícháme a dobře provaříme. Játra podáváme s dušenou rýží a zaléváme omáčkou. Omáčka: 2 lžíce sójové omáčky 2 lžíce vinného octa ½ šálku drůbežího vývaru 1 lžička cukru

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |5. řijna 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!