Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra „soté“

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravujeme nejlépe játra světlé barvy z mladých zvířat, tmavá játra je nutno 2-3 hodiny před smažením opláchnout, položit do misky s mlékem a vymáčet.Před smažením játra opláchneme a nakrájíme na plátky.Játra obalujeme v hladké mouce a v rozpáleném tuku smažíme tak, aby uvnitř byla růžová, a ihned podáváme.Před podáváním solíme a přeléváme rozškvařenou slaninou, na které jsme opekli dozlatova na kolečka nakrájenou cibuli. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a saláty z čerstvé zeleniny a tatarská omáčka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |28. dubna 2015
super,jnom obrázek nesouhlasí :-) Odpovědět
Annett |14. listopadu 2014
dobrota 1++ Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
Jatýrka jsou moc dobré. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!