Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová kapsa plněná hermelínem

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso si umejeme a naklepeme aby nám vytvořil velký plát. Poté si maso osolíme a opepříme a posypeme troškou grilovacího koření. Hermelín si nakrájíme na malé plátky . Až máme maso nakořeněné potřeme ho z jedné starny hořticí a dáme na plát šunku a do prostřed vložíme hermelín.Poté maso zabalíme s spíchneme špejlemi aby se nám maso při smažení nerozpadlo.Nakonec maso obalíme v trojobale a dáme smažit.Nakonec z masa vydáme špejle a podáváme s bramborem nebo smaženými hranolkami .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!