Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová kotleta s celerem a smetanou

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepané kotlety osolíme a opepříme, obalíme lehce v mouce a na rozpáleném oleji opečeme z obou stran do měkka. Kotlety vyjmeme a do výpeku dáme nakrájený celer, hořčici a zalijeme vývarem, chvíli povaříme, přidáme smetanu ve které jsme rozkvedlali lžíci hladké mouky a povaříme. Dochutíme solí a cukrem, vložíme zpět kotlety a prohřejeme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!