Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová kotleta se zeleninou

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu připravíme na páře s trochou soli v napařovacím hrnci (nebo pomocí napařováku). Můžeme přidat i kapku oleje pro zjemnění. Maso osolíme, rozehřejeme olej na pánvi a z obou stran zprudka orestujeme do zlatova. Olej se nesmí přepalovat, ale teplota nesmí být příliš nízká, aby maso nepustilo šťávu. Hotové servírujeme s oloupanými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |22. července 2013
chutné Odpovědět
janka.stankova.3 |21. července 2013
mnamky mam rada Odpovědět
daramacho |21. července 2013
dobré Odpovědět
-1 |21. července 2013
ráda zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!