Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová krkovička nakládaná v česneku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nepříliš tučnou krkovičku potřeme rozetřeným česnekem a místy propíchneme do masa otvor a vtlačíme tam rozetřený česnek.Uvaříme nálev z vody, soli, pepře, nového koření a bobkového listu.Maso dáme do hrnce a zalijeme prochladlým nálevem tak, aby bylo ponořené.Přikryjeme ho poklicí a necháme v ledničce nejméně 3 dny odležet,pak maso vyjmeme a nálev vylijeme.Maso vaříme v osolené vodě s polévkovou zeleninou.Polévku vylepšíme bramborami a zelím. Uvařené maso podáváme s křenovou omáčkou nebo bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!