Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová krkovička s mrkví

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnutou krkovičku osušíme a nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na nudličky, rozškvaříme ji na pánvi a přidáme krkovičku. Cibulky oloupeme a přidáme k masu. Vše dostatečně opečeme a zastříkneme trochou vody. Přidáme oloupaný a prolisovaný česnek (podle chuti) , osolíme, opepříme a necháe vše pod pokličkou podusit. Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka, která přidáme k masu. Pórek nakrájíme na větší kousky a pak ho dobře vypereme ve studené vodě, necháme ho okapat a přidáme k masové směsi. Zeleninu i maso necháme asi 5 minut podusit, dochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Při podávání s bramborem, zdobíme snítkou petrželky. Můžeme s k tomu udělat "Dalmatský salát" : Oloupanou salátovou okurku nakrájíme na kolečka, promícháme se 2 stroužky nasekaného česneku, pálivou papričkou a smícháme s olivovým olejem a vinným octem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |14. května 2013
Nádhera! Odpovědět
roxana-zdena |14. května 2013
Jako vždy - vynikající recept.... Odpovědět
A |14. května 2013
samé dobré suroviny Odpovědět
sari |14. května 2013
mnam že se pustím do toho Odpovědět
darina.studenkova.5 |14. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!