Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová kýta s celerem

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepaný řízek osolíme, opepříme a z každé strany opékáme na lžičce oleje asi 4 minuty. Celer nahrubo nastrouháme, zakapeme citrónem, osolíme a dusíme na rostlinném tuku. Než zcela změkne, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s rajským protlakem a ještě chvíli dusíme. Pokud je to potřeba, zalijeme malým množstvím vody. Na opečené maso rozetřeme připravenou směs, posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme pod grilem. Recept je vhodný i pro diabetiky Toto jsou 2 porce. Jedna porce zhruba obsahuje: 12g sacharidů, 25g bílkovin, 17g tuků.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |26. února 2013
vypadá to dobře Odpovědět
aťka |15. února 2013
a už vím co bude zítra k obědu Odpovědět
ohen |13. února 2013
to zkusím , vypadá to zajímavě Odpovědět
david.kruml.1 |23. ledna 2013
tak to musím udělat Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!