Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Hlavní chody
Vepřová kýta se skořicí a hruškou
Vepřová kýta se skořicí a hruškou
Autor receptu:
objev
(500 receptů)
objev
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
1 hod. 40 min.
PT100M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
sůl
pepř
1/4 lžičky skořice
2 hrušky
1 lžíce balzamikového octa
2 lžíce olivového oleje
60 ml kuřecího vývaru
150 ml jablečného moštu
1 kg vepřové kýty (vcelku, bez kosti)
Pracovní postup:
Do kýty vetřeme olivový olej, sůl, pepř a skořici. Opečeme ze všech stran na olivovém oleji dohněda.
Smícháme mošt, vývar a balsamikový ocet. Tuto směs přidáme k masu.
Přendáme do pekáčku a pečeme na 250 °C asi 20 minut.
Přidáme hrušky a pečeme dalších 20 minut.
Zkuste také
Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Srdce na slanině
100
4
7
Cukety v rajčatech
45
0
1
Frankfurtský závitek
45
2
4
Bramborové klobásy podle pana šéfa
45
9
5
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Jana Konečná
|
3. března 2016
super
Odpovědět
objev
|
26. května 2015
Netradiční dobrota podle Pohlreicha
Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.