Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka na medu

Autor receptu: Lucie10 (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předehřej troubu na 200 stupnů. Chléb nakrájej na malé kostičky a rozmixuj. 50 g této chlebové strouhanky dej do misky. Připrav nádivku: zázvor nastrouhej a spolu s mrkví a jablkem smíchej se strouhankou. V jiné nádobě smíchej med a sójovou omáčku. Ostrým nožem podélně nařízni panenku. Maso rozevři, naplň připravenou nádivkou a opatrně sroluj. Poté v pravidelných odstupech svaž maso provázkem. Tím zajistíš, že se během pečení nerozevře. Plněnou panenku polož na plech, potři připravenou medovou omáčkou a peč cca 45 minut. Poté nech maso 10 minut odpočinout, odstraň provázek, panenku, nakrájej na silné plátky a můžes podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |3. ledna 2014
ukládám Odpovědět
pes |10. září 2013
a toto já rád Odpovědět
Lenny |18. června 2013
delikatesa Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
maruskaji |3. června 2013
uloženo Odpovědět
JanaB |2. června 2013
dobrota Odpovědět
martinnatr |2. června 2013
super Odpovědět
krups|9. dubna 2015
vyzkouším, vypadá krásně Odpovědět
petr.helman.5|21. srpna 2013
To vypadá dóóóst dobře,rád zkusím.Díky. Odpovědět
Aggie|3. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!