Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka na slanině

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
39× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vepřovou panenku osolím a opepříme ze všech stan, omotáme kolem ní slaninu a narychlo usmažíme na pánvi. Poté předáme do pekáče a pečeme 20 min na 200 °C. 2) Mražené zelené fazolky chvíli povaříme v osolené vodě. Po asi 2 minutách vodu slijeme. Ve fazolkách necháme rozpustit máslo a přidáme prolisovaný česnek. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.pokorna|1. července 2014
Udělám-mňam 1+ Odpovědět
cuji|29. června 2014
dobré! Odpovědět
hanik29|13. června 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!