Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka na vavřineckém

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku očistíme,posypeme tymiánem,osolíme,opepříme.Do hlubší pánve dáme máslo,vložíme maso a při střední teplotě po všech stranách osmahneme.Poté maso přendáme do pekáčku a pečeme asi tak 25 minut.Mezitím přidáme do pánve víno,pomerančovou šťávu a hořčici.Vše dobře rozmícháme,přidáme na proužky nakrájené hrušky a vaříme do boby,kdy na pánvi zůstane zhruba polovina omáčky.Vložíme do ní pečenou panenku a několik dalších minut povaříme.Maso nakrájíme na plátky,přelijeme omáčkou,ozdobíme čerstvými lístky tymiánu. Příloha,mačkané brambory,krokety.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |24. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lenny |22. srpna 2013
fajné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!