Maso nakrájíme na tenké proužky a promísíme s alkoholem a sójovou omáčkou. Zakryjeme pokličkou a 1 hodinu necháme marinovat. Bambusové výhonky nakrájíme na plátky, pórek nakrájíme šikmo na kolečka. Maso vyjmeme z marinády, trochu osolíme. Oloupeme 2 mandarinky a rozdělíme je na díly. Třetí vylisujeme na šťávu. Rozehřejeme olej a maso v něm za stálého obracení opékáme. Poté jej vyjmeme z pánve a na zbylém tuku necháme osmahnout pórek a výhonky. Zeleninu pak pokapeme šťávou z mandarinek a marinádou. Spojíme škrobovou moučkou, rozmícháme v malém množství studené vody. Do omáčky vložíme maso a opatrně mícháme a necháme prohřát. Osolíme, opepříme – omáčka má být ostřejší. Podáváme s kari rýží a zapijeme suchým bílým vínem.