Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka v zelenobílé sukýnce

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso /nejlépe panenku nebo kotletu/ naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran. Na plátek masa postupně vrstvíme plátek eidamu, listy medvědího česneku a cca centimetrový proužek Lučiny. Naplněný závitek smotáme, spíchneme párátky. Na rozpáleném oleji lehce orestujeme čtvrtky oloupaných cibulí, přidáme závitky - chvilku je osmahneme a pak podlijeme vodou. Dusíme než je maso měkké, pak ho vyndáme z kastrolu a udržujeme v teple, štávu z masa zahustíme. Podáváme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
AdyDari |30. května 2013
krása! vyzkouším!!! :) Odpovědět
lucka9 |30. května 2013
vyzkouším Odpovědět
petra.konfrstova |26. května 2013
super nápad!!vypadá to moc pěkně!!díky Odpovědět
Menzy |25. května 2013
To se chlap poměje až mu tuhle mňamku uvařím :-) Odpovědět
Vlasta78 |24. května 2013
parádní Odpovědět
mamina1985 |24. května 2013
vynikající nápad,ukládám Odpovědět
eviti |24. května 2013
Barficka -ne běžně v supermarketu jsem ho neviděla - ale na trzích je na jaře normálně k dostání- stačí se jen zeptat /listy vypadají jako konvalinky/. Jinak mě roste na zahradě - stačí jednou zasadit na stinné místo a rozroste se sám. Pak ho natrhám a dám do mražáku - vydrží do další sklizně. Odpovědět
najkuchtickalenka |24. května 2013
ukladam, velmi zaujimavy recept :) Odpovědět
Barficka |24. května 2013
super nápad , určitě vyzkouším. Ten medvědí česnek koupím běžně v marketu? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!