Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka vcelku na grilu

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Panenku vybereme na moc vysokou, omyjeme a osušíme. Do celého povrchu vetřeme sůl, potřeme olejem, posypeme kořením a necháme hodinu odležet v lednici. Pak na rozpáleném grilu prudce ogrilujeme ze všech stran, žhavý popel rozhrneme do stran a pod maso položíme pekáč nebo plech. Dál zvolna grilujeme asi 30 minut, průběžně obracíme a potíráme pivem s olejem, který ztekl z masa, když bylo v lednici. Hotovou panenku necháme chvíli odpočívat v alobalu nebo zakryjeme jen pekáč a poté krájíme na plátky. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |27. června 2013
vyzkouším Odpovědět
cvrcek |20. června 2013
zkusím Odpovědět
luciedostal |31. května 2013
jen až bude pěkně, zkusíme Odpovědět
mamina1985 |30. května 2013
ukládám Odpovědět
sarka.tuslova |29. května 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
lucie.l.farova |28. května 2013
to vyzkouším Odpovědět
Vlasta78 |28. května 2013
pěkné Odpovědět
Menzy |28. května 2013
Ale tady by to vyloženě chtělo foto! Mňaaaam!!! :-) Odpovědět
iva.vecerova |28. května 2013
super Odpovědět
tereza.bartova.3 |28. května 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!