Omeleta Arnolda Bennetta
30
1
1
Špalíček masa rozřízneme tak, aby vznikl plát masa, jako kdybychom dělali roládu. Osolíme, opepříme. Na oleji si orestujeme cibulku, přidáme hřiby (můžou být i žampiony),osolíme a chvilku dusíme. Necháme vychladnout. Maso naplníme hřibovou náplní a zavineme. Kraje můžeme sepnout párátky. Orestujeme ze všech stran. Na potravinářskou folii si položíme plátky slaniny, tak aby se trochu překrývaly. Na to položíme opečené maso, potřené hořčicí a zavineme. Necháme chvilku uležet v lednici. Mezitím si rozválíme listové těsto. Roládu opatrně rozbalíme z fólie a zavineme do těsta. Potřeme žloutkem a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů tak půl hodiny, do zlatova.