Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka Wellington

Autor receptu: xxPPxx (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku očistíme, nasolíme, napepříme a zprudka opečeme na rozpálené pánvi ze všech stran. Po vychladnutí potřeme horčicí, omotáme do plátků anglické slaniny a pevně zabalíme do rozváleného listového těsta. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě vyhřáté na 180stupnů cca 20minut. Před porcováním necháme maso chvíli odpočinout, aby neztratilo šťávu. Podáváme s listovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

LadyAnn |8. května 2013
nádhera Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
petra.konfrstova |6. května 2013
vypadá to pěkně!!!! Odpovědět
nikita066 |6. května 2013
mňamka Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
šanela |5. května 2013
už jsem zkoušela a mám tuto úpravu moc ráda, snad brzo dojde i na to udělat to opravdu po anglicku - z hovězí svíčkové :-) taky k masu do těsta přidávám třeba houby nebo špenát - zkuste :-) Odpovědět
slavuska |4. května 2013
krása Odpovědět
Zůz |4. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!