Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová pečeně se švestkami v remosce

Autor receptu: lvodakova (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Švestky namočíme tak na 2 hodiny do vody, pokud mají pecky je potřeba je vypeckovat. Vodu ze švestek nevyléváme!! V masu uděláme podélně kapsu, kterou naplníme švestkami, osolíme,, opepříme a posypeme zázvorem. Tatko nachystané maso nejdříve osmahneme na pánvi ze všech stran. I s výpekem přendáme do remosky, obložíme cibulí, kterou jsme si nakrájeli na čtvrtky, trochu podlejeme vodou ze švestek a pečeme. Občas maso podlejeme. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |22. srpna 2013
chutné Odpovědět
renda9 |20. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
i |20. srpna 2013
za 1 Odpovědět
wieruska |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
tepito |20. srpna 2013
dělám v pytlíku Odpovědět
q |19. srpna 2013
parádní Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!