Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec na kedlubně

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a na oleji usmažíme do lehkého zrůžovění. Přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a opepříme. Maso opečeme, přiklopíme poklicí a dusíme ve vlastní šťávě. Vydusíme na tuk, podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání dusíme asi 60 minut - do měkka. K měkkému masu přidáme na hrubo nastrouhanou kedlubnu, zamícháme a asi 5 - 7 minut podusíme. Ve smetaně rozmícháme škrob, vmícháme do kedluben a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |24. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Uzzi1 |12. května 2013
pěkné Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
JanaB |12. května 2013
Děkuji. Odpovědět
A |12. května 2013
recept se mi líbí Odpovědět
šupina73|13. května 2013
dobrý nápad,určitě vyzkouším:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!