Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec na zázvoru

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso očistíme, otřeme vlhkou utěrkou a potřeme směsí utřeného česneku se solí a zázvorem. V pekáčku necháme zesklovatět drobně posekanou slaninu na lžíci oleje. Na ní zprudka opečeme maso, podlijeme trochou vařící vody, pekáček přiklopíme a vložíme do předehřáté trouby, Během pečení maso podléváme a přeléváme vypečenou šťávou. Ke konci doporučujeme nezakryté, aby se vytvořila kůrka. Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Márč |28. června 2013
Skvělé, ukládám...:-) Odpovědět
Monina |28. června 2013
a už mám na zítra oběd :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!