Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec s chlebovou nádivkou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Smícháme vegetu, vejce, mléko a mouku. 2) Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky 3) Na oleji (3 lžíce oleje) osmažíme cibuli, po chvilce přidáme i česnek. 4) Chléb nakrájíme na kostky a na chvíli zapečeme v troubě (či toastovači). Poté ho zalijeme směsí z mléka a přidáme osmaženou cibulku. Dochutíme pepřem. 5) Maso naklepeme, naplníme nádivkou, můžeme osolit a opepřit. Zarolujeme. 6) Podlijeme pivem a pečeme jednu hodinu na 180 °C. 7) Podáváme nakrájené na plátky s vařenými nebo pečenými bramborami či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
Adresa|25. července 2014
To bude dobrota! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!