Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec se žampióny a kapií

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Přidáme hořčici, bujón a podlijeme vodou. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a kapii na nudličky. K téměř měkkému masu přidáme žampióny a kapii a dusíme do změknutí. Vše podle potřeby zahustíme škrobem rozmíchaným v troše studené vody a krátce povaříme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |8. února 2014
Super Odpovědět
olma |15. června 2013
dobrota Odpovědět
jana.remkova.7 |25. dubna 2013
Dělávám něco hodně podobného:-) Odpovědět
Jana 9|19. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!