Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová pomazánka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pomazánku si připravíme z vepřového masa podle předpisu.Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli,přidáme trochu hrubé mouky,necháme osmahnout,pakpodlijeme vodou a vmícháme v hustou omáčku,do které jěště vmícháme ušlehané vejce.Maso umeleme na strojku a přidáme do vytvořené omáčky.Do studeného výpeku přidáme plnotučnou hořčici,usekanou kyselou okurku,vše osolíme a dobře promícháme.Mažeme na opečené krajíčky chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |15. dubna 2013
bezva, ukládám! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!