Plát masa zakryjeme mikrotenovou fólií a rozklepeme. Osolíme, opepříme, lehce posypeme tymiánem a potřeme hořčicí. Na střed položíme klobásy a plát srolujeme do rolády, kterou nakonec obalíme plátky slaniny a svážeme provázkem. Roládu vložíme do pekáčku s nahrubo nakrájenou cibulí, podlijeme 1 dl vývaru z bujonu a 1 dl piva. Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 160°C asi 90 minut. Během pečení kontrolujeme a podléváme vývarem. Sejmeme alobal, zvýšíme teplotu na 170°C a dopékáme ještě 30 minut. Roládu vyjmeme, šťávu slijeme do kastrolu a dle potřeby dolijeme vývarem. Přivedeme k varu a zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody. Ještě alespoň 10 minut povaříme. Roládu nakrájíme na plátky a podáváme s dušenou rýží.