Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová žebírka se zelím

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzená žebírka uvaříme. Zelí očistíme a nakrájíme na kostky a přidáme jej k žebírkům, když jsou téměř měkká a bez pokličky dovaříme. Uděláme omáčku: Rozpustíme tuk a zpěníme na něm mouku, do jíšky přidáme vývar ze zelí a žebírek, promícháme, nalijeme na žebírka a pokrm osolíme a opepříme. Podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!