Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové baťůžky

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(7 hlasů)
Ohodnotit recept
51× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na trošce oleje orestuje drobně nakrájenou cibulku, přidáme drobně nakrájenou papriku, houby, šunku, hrášek, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Vmícháme vejce a uděláme smaženici. Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme a na každé dáme plátek sýru, polovinu smaženice a složíme do ranečku. Nahoře pevně zavážeme bílou nití nebo tenkým provázkem a baťůžky postavíme do zapékací mísy. Podlijeme troškou vody, přikryjeme poklicí od zapékací mísy a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka a dočervena, během pečení podléváme vodou, pokud se vypařila a maso přeléváme výpekem. V polovině pečení sundáme poklici, aby se maso opeklo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lubela |10. řijna 2013
super recept Odpovědět
Lenny |21. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
pajunc |9. května 2013
bezva inspirace, diky :-) Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super recept Odpovědět
Yvajs |28. dubna 2013
zajímavé,skusím Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.h |14. března 2013
vypadá to dobře Odpovědět
roxana-zdena |14. března 2013
Originální recept! Odpovědět
ohen |13. března 2013
vypadá to chutně , taky zkusím Odpovědět
Bobina |13. března 2013
to bude určitě mňamka, už ho mám v oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!