Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové dušené v troubě

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 4 lžičky máslo
  • uzeného, 100 g eidam
  • 250 ml vývar
  • 1 ks cibule
  • kýta, 4 ks vepřové

Pracovní postup:

Plátky vepřového masa si naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Na každý plátek dáme cibulku, máslo a posypeme strouhaným sýrem a paprikou. Vše zalijeme vývarem a přikryjeme alobalem a dáme do trouby a asi 20minut dusíme, poté alobal odstraníme a pokud není maso hotové necháme odkryté a dusíme dál.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!