Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové francouzské plátky

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na alobal potřený máslem rozložíme osolené, opepřené a na oleji osmahnuté kotlety.Na každou dáme šunku a sýr, zalijeme vínem, dobře zabalíme a pečeme 20 minut v troubě. Podáváme nerozbalené, každý si je sám rozbalí na talíři.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|5. dubna 2014
Mňam Odpovědět
olga.melicharova.54|23. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!