Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové jazyky vařené

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakládané vepřové jazyky jsou chutnější než čerstvé.Jazyky očistíme, zalijeme vroucí vodou a napůl uvaříme.Očištěnou zeleninu i s přísadami přidáme k jazykům, osolíme a uvaříme doměkka.Když jsou jazyky měkké, vyjmeme je, vložíme do studené vody a stáhneme vrchní blánu.Měkké nakrájíme podélně a podáváme s hustou omáčkou. K jazykům podáváme brambory s rajčatovou omáčkou, křenovou, koprovou, připravenou z vývaru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!