Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety na česneku

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kotlety kolem kosti čáVepřové kotlety na česnekustečně odřízneme, naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a posypeme paprikou. Lehce zaprášíme moukou a v hlubší pánvi na rozpáleném oleji zvolna opečeme do měkka. Pak kotlety vyjmeme a udržujeme v teple v nahřáté míse pod pokličkou. Do výpeku na pánvi vlijeme vývar, lehce zakápneme worcestrem, promícháme a krátce vše podusíme do zredukování šťávy.. Kotlety při podávání na talíři přelijeme šťávou, podáváme nejlépe s hranolky nebo opékanými brambory. Nezapomeneme na zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kattyr |27. dubna 2013
Moje oblíbené Odpovědět
biglol |26. dubna 2013
jsou dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!