Do kotlet nařízneme kapsu. Na plátky nakrájená rajčata posypeme provensálským kořením. Lístky Do olivového oleje přisypeme lístky tymiánu a pepř, přidáme prolisovaný česnek, vše promícháme. Kotlety naplníme nivou a sešpendlíme jehlou nebo párátkem. Maso potřeme marinádou a necháme asi 3 hodiny odležet v chladu (maso v marinádě 1x obrátit, aby se marinovalo rovnoměrně). Pak maso vyndáme, zachytíme přebytečnou marinádu a grilujeme cca 10 minut z jedné strany. Hned jak kotlety otočíme, položíme na každou plátek rajčete a dogrilujeme. Během grilování potíráme kotlety marinádou. K masu podáváme brambory pečené v alobalu, vařenou kukuřici a pikantní omáčky (můžeme i zeleninový salát). Rada: Pokud si myslíte, že kotlety jsou na grilování příliš suché, můžete je nahradit silnějšími plátky krkovičky (ta je sice tučnější, ale na grilování bývá křehčí).