Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety plněné sýrem

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do kotlet nařízneme kapsu. Na plátky nakrájená rajčata posypeme provensálským kořením. Lístky Do olivového oleje přisypeme lístky tymiánu a pepř, přidáme prolisovaný česnek, vše promícháme. Kotlety naplníme nivou a sešpendlíme jehlou nebo párátkem. Maso potřeme marinádou a necháme asi 3 hodiny odležet v chladu (maso v marinádě 1x obrátit, aby se marinovalo rovnoměrně). Pak maso vyndáme, zachytíme přebytečnou marinádu a grilujeme cca 10 minut z jedné strany. Hned jak kotlety otočíme, položíme na každou plátek rajčete a dogrilujeme. Během grilování potíráme kotlety marinádou. K masu podáváme brambory pečené v alobalu, vařenou kukuřici a pikantní omáčky (můžeme i zeleninový salát). Rada: Pokud si myslíte, že kotlety jsou na grilování příliš suché, můžete je nahradit silnějšími plátky krkovičky (ta je sice tučnější, ale na grilování bývá křehčí).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
dobré Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!